Een airco voor winkel verwarming

Kledingzaak,
Berkel en Rodenrijs

Ik kan HN Klimaattechniek sterk aanraden bij mijn collega winkeliers in Berkel en Rodenrijs.
Van Harmen heb ik duidelijk advies gekregen over welke airco ik moest kopen.
Je kan met Harmen goede afspraken maken die worden nagekomen.

Airconditioner in een winkel en werkplek in Berkel en Rodenrijs

“Mijn winkel in Berkel en Rodenrijs bestaat uit twee delen. De ene helft is een kledingwinkel voor mannen en de andere helft is een werkplek. In het atelier waar hard gewerkt wordt hadden we nog geen voorziening qua temperatuur en klimaat. De airco in de mannenafdeling verwarmde de hele winkel. Het resultaat was dat het links in de winkel heel warm werd en rechts wat achter bleef qua temperatuur. Omdat het atelier verbouwd wordt naar een damesafdeling, heb ik HN Klimaattechniek gevraagd of hij een airconditioning kon plaatsen in het nieuwe winkelgedeelte.

Harmen heb ik leren kennen als klant in mijn zaak. Voor zijn huwelijk heb ik hem een mooi pak aangemeten. We hebben altijd aangenaam contact gehad. Prettig in de omgang en betrouwbaar. Daarom wilde ik graag bij hem mijn airco kopen.”

Advies over het kopen van een cassette airco installatie

HN Klimaattechniek heeft geadviseerd een cassette airco te plaatsen. Een cassette airco kan een winkelruimte efficiënt verwarmen, of koelen. Door de installatie van een tweede unit in de winkel ontstaat er een aangename en constante temperatuur. Bovendien wordt een cassette airco mooi weggewerkt in het systeemplafond.

Keurige installatie van de airco in de winkel

“Harmen heeft keurig volgens afspraak de airco geïnstalleerd. Het pand waar mijn zaak zit heeft geen centrale verwarming. Op het moment dat het ‘s nachts goed koud is koelt de winkel heel erg af. Dankzij de duidelijke uitleg kan ik zelf een timer-functie inschakelen. De airco begint automatisch met het verwarmen van de winkel 2 uur voor openingstijd. Als de deuren open gaan is de winkel al goed op temperatuur gebracht. Voor het personeel en de klanten een must om er warmpjes bij te zitten.”Weten welk systeem bij u past?

Bel mij gerust voor:

  • Persoonlijk advies
  • Nette installatie
  • Garantie en onderhoud

Graag kom ik bij u langs, ook op zaterdag.

Harmen Nelisse

HN Klimaattechniek

Adres


Christiaan vd Takstraat 87
2662 JD Bergschenhoek
Zuid Holland, Nederland

Social