Over Ons

HN Klimaattechniek voor 100% tevredenheid

Uw ervaren installateur

Het kiezen en installeren van airco’s kent voor mij geen geheimen meer. Na flink wat dienstjaren werk ik nu 3 jaar onder mijn eigen vlag ‘HN Klimaattechniek’. Als ondernemer kan ik beter werken op de manier die bij mij past.
Voor mij is het belangrijk dat u erop kunt rekenen dat:

  • U een persoonlijke benadering en advies op maat ontvangt
  • Uw systeem naadloos wordt geïnstalleerd en mooi is weggewerkt
  • De ruimte netjes en schoon wordt opgeleverd
  • U de zekerheid heeft van garantie op alle producten en diensten
Stek gecertificeerd F-gassen (blr100)

Het is prettig voor u om te weten dat alle montage en onderhoudswerkzaamheden volgens de geldende wet- en regelgeving worden uitgevoerd. Uiteraard ben ik als monteur door Stek gecertificeerd. Dit betekent dat ik bevoegd ben om te werken met airconditioners en warmtepompen die F-gassen bevatten.

F-gassen zijn gefluorideerde broeikasgassen. Als deze vrijkomen hebben zij een sterk nadelig effect op de opwarming van de aarde. En dat willen we niet. Op Europees niveau wordt daarom beleid gevoerd dat zorgt voor meer zekerheid op lekdichtheid van toepassingen met F-gassen.

> 7 jaar

ervaring

200+

installaties

99%

klanttevredenheid

10 jaar

ondernemer
Harmen Nelisse

Ik houd het graag persoonlijk

Mijn naam is Harmen Nelisse, het gezicht achter HN Klimaattechniek. Ik woon met mijn vrouw en twee dochters in Bergschenhoek. Van hieruit voorzie ik al meer dan 6 jaar families en ondernemers van airco’s in de regio Rotterdam en Den Haag.

Het adviseren van de juiste systemen en een nette montage maakt mij nog elke dag enthousiast. Het is de combinatie van techniek en mensenwerk. Daarom vind ik het ook superbelangrijk om netjes te werken en de installatie keurig in te bouwen. Alsof hij er altijd al is geweest.

In mijn vrije tijd loop ik graag hard. Na een dag werken in opperste concentratie is het dé manier om mijn hoofd leeg te maken. Zo creëer ik weer ruimte voor morgen. Op dit moment train ik opnieuw voor een marathon. Niet eenvoudig met een bedrijf en een familie. Maar ik ben een doorzetter. Stap voor stap, tot het perfect is.

Wie bent u?

Weten welk systeem bij u past?

Bel mij gerust voor:

  • Persoonlijk advies
  • Nette installatie
  • Garantie en onderhoud

Graag kom ik bij u langs, ook op zaterdag.

Harmen Nelisse

HN Klimaattechniek

Adres


Christiaan vd Takstraat 87
2662 JD Bergschenhoek
Zuid Holland, Nederland

Social