Uw airco in huis

Gericht koelen

Kunt u in de zomer niet slapen van de hitte? Met het veranderende klimaat is dit een toenemend probleem. Een slechte nachtrust zorgt ervoor dat u minder kunt genieten van uw dag. U bent meer prikkelbaar en op het werk kan uw productiviteit afnemen. Slecht slapen heeft op lange termijn nadelige gevolgen voor uw geest en gezondheid. Dat hoeft niet!

Uw nieuwe airco is op afstand te besturen via wifi. Zo zorgt u voor een behaaglijke slaapkamer, al voordat u naar bed gaat.

Uw oplossing is:

 • Comfortabel. Meer wooncomfort en een betere nachtrust.
 • Gezond. Meer frisse lucht in uw slaapkamer.
 • Stil. Het binnendeel is geluidsloos.

Airco vanaf € 1.600 incl. installatie.

Uw airco in huis

Gericht verwarmen

Steenkoude vertrekken in de winter? Het is een uitdaging om efficiënt het klimaat te beheren in kamers die ver van de thermostaat liggen. Zodra uw woonkamer is opgewarmd, slaat de CV af. De rest van het huis blijft dan koud achter.

Het opendraaien van de CV en radiatoren kost veel energie. En dat terwijl u juist zuinig met energie wilt omgaan. Een airco levert doelgericht warmte, daar waar u het nodig heeft. Hiermee bespaart u dus een hoop stookkosten.

Veel mensen vragen mij om advies over een airco in een slaapkamer op zolder of voor een hobby- en studeerkamer in bijvoorbeeld een verbouwde garage. Waar heeft u extra comfort nodig?

Uw oplossing is:

 • Comfortabel. Meer gebruiksgenot van uw hele huis.
 • Efficiënt. Uw ruimtes snel opwarmen.
 • Voordelig. Bezuinig op uw stookkosten.
 • Stil. Het binnendeel is geluidsloos.

Airco vanaf € 1.600 incl. installatie.

Uw airco in huis

Klimaatbeheersing voor het hele huis

Wilt u grip op het klimaat in uw hele huis? Met een satelliet airco heeft u een totaaloplossing voor de hele woning. De koelunit is handig weggewerkt, op zolder bijvoorbeeld. In de vertrekken krijgt u roosters die warme of koele lucht uw ruimtes inblazen. Dit is een discrete en stille oplossing.

De meeste mensen kiezen voor een satelliet airco bij nieuwbouw of als onderdeel van een totale renovatie. Afhankelijk van uw situatie kan deze oplossing ook bij u geplaatst worden.

Uw oplossing is:

 • Efficiënt. Snel opwarmen of koelen in het hele huis.
 • Voordelig. Bezuinig op uw stookkosten.
 • Stil. Geen geluid in huis.
 • Discreet. Oplossing volledig weggewerkt.

Systemen vanaf € 2750 incl. installatie.

Service

Advies op maat

Weet u al welk systeem bij u past? U kunt natuurlijk informatie zoeken op het internet en producten vergelijken. Misschien heeft u dit al gedaan. Komt u ook tot de conclusie dat het best lastig is om het juiste systeem te kiezen? Dat snap ik.

U wilt gewoon weten waar u aan toe bent. Toch?
Daarom kunnen we het beter bij u thuis of op de zaak over úw wensen hebben. Want geen situatie is hetzelfde. Graag kom ik bij u langs, ook op zaterdag. Zet u de koffie klaar?

Dan krijgt u van mij:

Een duidelijke uitleg
U wilt weten waar u aan toe bent. Ik doe niet ingewikkeld over techniek en zorg dat u begrijpt wat er gaat gebeuren.

Advies op maat
Uw situatie is uniek. Ik geloof in klimaattechniek op maat. Vertel mij uw wensen en u krijgt een passende oplossing.

Eerlijke prijs
Bij een passende oplossing hoort een passende prijs.
Maar kijkt u gerust verder.

O ja, ik drink mijn koffie graag zwart.

Garantie

HN Klimaattechniek werkt uitsluitend met airco’s van A merken. Toptechniek uit de bovenkant van de markt. Toch kan het zijn dat er een technisch mankement optreedt. Heel vervelend.

Gelukkig heeft uw nieuwe airconditioner standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Hiermee heeft u de zekerheid dat uw geïnstalleerde systeem naar behoren functioneert.
Omdat ik overtuigd ben van de techniek die ik adviseer en van de installatie van uw systeem geef ik u, in combinatie met een onderhoudscontract, tot wel 5 jaar garantie.

De garantievoorwaarden leg ik u graag uit tijdens uw adviesgesprek.

Onderhoud

Een goed geïnstalleerde airconditioner gaat snel 10 jaar mee. Om ervoor te zorgen dat u kunt blijven rekenen op uitstekende klimaatbeheersing is het belangrijk om uw systeem te onderhouden. Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt wordt uw systeem gecontroleerd op:

 • Druk en temperatuur
 • Luchtfilter
 • Buitendeel
 • Reinigen binnendeel

Met een onderhoudscontract zorgt u voor een gezond binnenklimaat. Wilt u een maximaal redendement halen uit uw systeem, laat dan uw airco jaarlijks onderhouden.


Weten welk systeem bij u past?

Bel mij gerust voor:

 • Persoonlijk advies
 • Nette installatie
 • Garantie en onderhoud

Graag kom ik bij u langs, ook op zaterdag.

Harmen Nelisse

HN Klimaattechniek

Adres


Christiaan vd Takstraat 87
2662 JD Bergschenhoek
Zuid Holland, Nederland

Social