Slaapkamer airco’s in Bergschenhoek

Matthijs en Natasja,
Controleur, 29 jaar,
Bergschenhoek

Direct en persoonlijk contact.
Duidelijke afspraken en helder advies.
Bij Harmen staat service duidelijk op de eerste plek.

Onze ervaring met het kopen van een airco voor de slaapkamer

“Eind 2019 kregen we sleutel van ons huis in Bergschenhoek. Dit was voor ons een logisch moment om advies te vragen over het kopen van een airconditioner voor de slaapkamer. Eén van ons werkt onregelmatig en slaapt soms overdags. Ook ’s zomers. Aangezien de zomers steeds warmer worden hebben wij ervoor gekozen om airco’s te laten monteren in de slaapkamers.

We hebben HN Klimaattechniek benaderd om een offerte op te maken. Harmen kwam met een mooie offerte en een eerlijke prijs. Dat was voor ons doorslaggevend. Een airco leek ons een goede investering in ons nieuwe huis.”

Perfecte airco montage in onze nieuwe slaapkamer in Bergschenhoek

“Vanaf het begin tot het einde hebben we goed contact gehad met Harmen. Tijdens het plaatsen van de airco’s zijn er geen onvoorziene zaken voorgekomen. Wij denken dat dit vooral komt omdat HN Klimaattechniek het plaatsen van de airco op onze slaapkamer goed had uitgedacht.

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat, alles is netjes en naar wens gemaakt. Het plaatsen van het systeem duurde maar in 1 dag. Na de installatie kregen we een duidelijke instructie over het gebruik van de airco. In onze slaapkamers hebben wij de radiatoren verwijderd, omdat de airco’s ook kunnen verwarmen hebben wij hiervoor gekozen. Hiermee verwachten wij veel energie en dus kosten te besparen.“Weten welk systeem bij u past?

Bel mij gerust voor:

  • Persoonlijk advies
  • Nette installatie
  • Garantie en onderhoud

Graag kom ik bij u langs, ook op zaterdag.

Harmen Nelisse

HN Klimaattechniek

Adres


Christiaan vd Takstraat 87
2662 JD Bergschenhoek
Zuid Holland, Nederland

Social