Een airco in Berkel en Rodenrijs

Hans, Pensionado, 65 jaar
Berkel en Rodenrijs

Harmen is betrouwbaar en komt zijn afspraken correct na.
Prijsstelling was prima in orde.
De uitvoering van de werkzaamheden heeft op een nette wijze plaatsgevonden met respect voor onze inrichting.
Harmen is prettig in de omgang hetgeen het makkelijk maakt om op een goede wijze te communiceren.

Het verhaal van Hans uit Berkel en Rodenrijs

Tijdens onze laatste verbouwing is door omstandigheden geen verwarming op onze slaapkamers aangelegd. Ook ontbrak een koelinstallatie. Al lange tijd waren wij van plan om op onze slaapkamers alsnog een airconditioning te laten aanleggen die zowel koelt als verwarmt. Wij zijn op zoek gegaan naar een bedrijf dat kon voldoen aan onze wensen en tevens ons vertrouwen had.

Wij kennen de man achter deze onderneming, Harmen, al een tijd vanuit onze vriendenkring. Hij is een betrouwbare man en is prettig in de omgang. Toen wij hoorden dat hij ook airco’s plaatste hebben wij contact met hem gezocht en hebben in een prettig gesprek onze wensen kenbaar gemaakt. Na het gesprek hadden wij er alle vertrouwen in dat hij de klus bij ons op een juiste wijze kon klaren.

Een prettige samenwerking

Harmen is gedurende het gehele traject alle afspraken punctueel nagekomen. De offerte lag er zeer snel en was duidelijk en inzichtelijk opgesteld. De prijsstelling was ook prima vandaar dat wij hem de opdracht hebben gegeven om de airco’s te installeren. Zowel over het offertetraject als de uitvoering van de werkzaamheden werd prima gecommuniceerd en werden duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen.

Een bijzonderheid bij ons was een dakdoorvoer in onze garage. Deze is op kwalitatief goed niveau gemaakt. De afwerking ziet er prima uit en voldoet aan de eisen die daaraan gesteld kunnen worden.

Perfecte installatie van de airco

Het eindresultaat ziet er prima uit en voldoet volledig aan wat wij er van verwachtten. De installaties werken zoals deze behoren te werken. De samenwerking is prima verlopen. Wij werden vanaf het begin af aan goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de werkzaamheden en de planning. De uitvoering van de werkzaamheden heeft op een nette wijze plaatsgevonden met respect voor onze inrichting. Er werd op een correcte en nette wijze gecommuniceerd.Weten welk systeem bij u past?

Bel mij gerust voor:

  • Persoonlijk advies
  • Nette installatie
  • Garantie en onderhoud

Graag kom ik bij u langs, ook op zaterdag.

Harmen Nelisse

HN Klimaattechniek

Adres


Christiaan vd Takstraat 87
2662 JD Bergschenhoek
Zuid Holland, Nederland

Social